Dva doseljena Hrvata pretukla Srbina u Đevrskama kod Knina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2012, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva doseljena Hrvata pretukla Srbina u Đevrskama kod Knina

KNIN -

U selu Đevrske u opštini Kistanje kod Knina danas su dvojica Hrvata, jedan doseljenik iz Janjeva na Koosvu, a drugi iz BiH, automobilom uleteli u dvorište kafića "Tera" i uz povike "ima li ovde četnika" iz čista mira prebili 57.godišnjeg Srbina, koji je pio kafu.

Nakon što su prebili čoveka koji je iz tog kraja, a živi u Poreču, napadači su se udaljli, ali ih je policija ubrzo uhvatila.

Portparolka šibenske policije Marica Kosor izjavila je novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da su ta dvojica uhapšeni i sprovedeni na kriminalističko istraživanje zbog napada na 57.godišnjaka.

Kako izveštava index.hr, neki svedoci izjavili su da su huligani repetirali pištolj i njime udarali po saobraćajnom znaku.

Kosorova je izjavila da policija, za sada, nema takvih informacija, ali će se više znati nakon uviđaja.

Uhapšeni su 19.godišnjak iz Kistanja i 30.godišnjak sa adresom prijavljenom u Kninu.

Načelnik opštine Kistanje Goran Reljić došao je na lice mesta, a za index.hr izjavio da se "na području opštine stalno nešto dešava, ali da do sada nikada nije bilo nešto tako ozbiljno".

"Njima su svi Srbi četnici. Žalosno je da se takve stvari dešavaju", rekao je Reljić i najoštrije osudio incident.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.