Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugo je bila u vezi sa muzičarem koji se lečio od HEROINA, pojavljuje se u "Porodičnom blagu", a ovako danas izgleda ČKALJINA UNUKA!

Da im je glumački talenat porodičan, svedoči činjenica da su čak tri generacije Petrovića izvanredni glumici. Kada joj je deda preminuo imala je 30. godina, a od njega je Jovana, unuka Miodraga Petrovića Čkalje, mnogo toga naučila. Danas ima 44. godine i neverovatno podseća na legendarnog glumca.

U trenucima dok se snimala kultna serija "Kamiondžije", pored velikog uspeha projekta, jedan od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije slavio je rođenje unuke Jovane. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Oni koji su poznavali Čkalju kažu da je obožavao da se igra sa unukama i da su one bile čitav njegov svet.

Možda je on upravo svojoj unuci Jovani utkao ljubav prema glumi.

Ona je sa svega četiri godine znala da želi da stane pred kamere.

- E pa mogu da vam odam jednu tajnu: kad napišem tekst za neki svoj estradni nastup, ja ga pročitam pre svega Jovani, pa ako ona kaže da valja, smatram ga uspelim - rekao je Čkalja jednom prilikom u šali, a Jovana koja je izjavila da će biti "filmska glumica i ništa drugo" potvrdila je tada dedine reči uz rečenicu:

- I uvek sve odlično napiše, za čistu peticu - objasnila je tada Jovana.

Ona je sa svega osamnaest godina uplovila u svet glume gde je ostala do danas.

Odigrala je više od dvadeset uloga, a jedna od možda upečatljivijih jeste u seriji "Porodično blago" gde glumi sudsku službenicu. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti, a pored glume bavi se humanitarnim radom u više dobrotvornih predstava za "Kolo Srpskih sestara".

- Malo toga se promenilo, nekvalitetni se i dalje plaše kvalitetnih i podmeću im nogu. Deka i dalje živi sa mnom u mojim uspomenama. Od deke sam naučila sve i svašta kada je reč o tehničkim stvarima koje se odnose na glumu, ali i to kako treba da se postavim prema glumačkoj profesiji, kolegama i ljudima koji stoje iza kamere - rekla je jednom prilikom Jovana Petrović.

Privatan život nije želela mnogo da eksponira u javnosti, ali je poznato da je dugo godina bila u vezi sa kolegom Igorom Pervićem, koji se nekoliko meseci pre njihove veze razveo od Jelene Tinske. Igor Pervić se dugo lečio od zavisnosti od heroina, a više o njemu pročitajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) OVAKO DANAS IZGLEDA ČKALJINA UNUKA: Od dede nasledila talenat i oči! Dugo je bila u vezi sa muzičarem koji se lečio od heroina!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2018

Kada je Miodrag Petrović Čkalja preminuo, njegova unuka je imala 30 godina. Jovana je takođe glumica, danas ima 44 godine i neverovatno podseća na svog dedu od koga je mnogo naučila.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.