Dubravka Filipovski napustila Novu Srbiju

Izvor: Mondo, 19.Jan.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubravka Filipovski napustila Novu Srbiju

Narodna poslanica Dubravka Filipovski podnela je neopozivu ostavku na članstvo u Novoj Srbiji kao i na sve stranačke funkcije zbog "neslaganja sa politikom predsednika NS Velimira Ilića". Iz NS traže da vrati mandat

Foto: youtube/printscreen Dubravka Filipovski

"U Novoj Srbiji čiji sam bila dugogodišnji član i funkcioner ne vidim mogućnost borbe za nastavak političkih ciljeva za koje sam se borila prethodnih godina", navela je Filipovski u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Nova Srbija očekuje da Dubravka Filipovski vrati i poslanički mandat i time pokaže moralnu odgovornost.

Nova Srbija u saopštenju navodi da Filipovski ima pravo na lični izbor, ali da očekuju da vrati mandat koji je dobila zahvaljujući tome što se našla na poslaničkoj listi te stranke.

Navodeći da je Filipovski podnela ostavku motivisana "navodnim neslaganjem sa politikom NS", ta stranka navodi da je njihova politika uvek bila jasna i dosledna, za dobrobit građana Srbije, a da se stranka uvek kritički odnosila prema svima onima koji rade na štetu građana.

"NS će se i dalje boriti za jedinu politiku koju smatramo ispravnom, a to je kvalitetniji život građana, koji je moguć samo razvojem srpske privrede i očuvanjem nacionalnog identiteta. Filipovski ima pravo na lični izbor, a NS joj želi stabilnost i doslednost u njenoj politici, kao i uspeh u daljem radu", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.