Dubravka Filipovski napustila Novu Srbiju

Izvor: RTS, 19.Jan.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubravka Filipovski napustila Novu Srbiju

Narodna poslanica Dubravka Filipovski podnela je neopozivu ostavku na sve stranačke funkcije i članstvo u Novoj Srbiji, zbog "neslaganja sa politikom predsednika NS Velimira Ilića".
"U Novoj Srbiji, čiji sam bila dugogodišnji član i funkcioner, ne vidim mogućnost borbe za nastavak političkih ciljeva za koje sam se borila prethodnih godina", navela je Dubravka Filipovski u saopštenju.
Nova Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se oglasila saopštenjem i istakla da očekuje da Dubravka Filipovski, koja je podnela ostavku na mesto potpredsednika i portparola stranke, vrati i poslanički mandat i time pokaže moralnu odgovornost.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filipovski napustila Novu Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2017

Narodna poslanica Dubravka Filipovski podnela je neopozivu ostavku na članstvo u Novoj Srbiji kao i na sve stranačke funkcije...Kao razlog navela je "neslaganj" sa politikom predsednika NS Velimira Ilića"..."U Novoj Srbiji čiji sam bila dugogodišnji član i funkcioner ne vidim mogućnost borbe za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.