Država uvećala udeo u Aerodromu „Nikola Tesla“

Izvor: Danas, 30.Avg.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država uvećala udeo u Aerodromu „Nikola Tesla“

Beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" objavio je rezultate ponude za otuđenje sopstvenih akcija iz koje se vidi da je država iskoristila svoje pravo i povećala vlasnički udeo u ovom preduzeću, saopštila je brokerska kuća Momentum Securities. Članak Država uvećala udeo u Aerodromu „Nikola Tesla“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Država povećala vlasnički udeo u Aerodromu "Nikola Tesla"

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2019

Beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" objavio je rezultate ponude za prodaju sopstvenih akcija iz kojih se vidi da je država iskoristila svoje pravo i povećala vlasnički udeo u ovom preduzeću, saopštila je brokerska kuća Momentum securities...Kompanija je po sistemu pro-rata ponudila postojećim akcionarima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.