Druženje u Jevremovoj okupilo hiljade Beograđana

Izvor: Blic, 08.Apr.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druženje u Jevremovoj okupilo hiljade Beograđana

Manifestacija “Jevremova - ulica susreta”, koja se tradicionalno obeležava povodom praznika Cveti i dana opštine Stari grad, danas je u Gospodar Jevremovoj okupila hiljade sugrađana koji su imali prilike da obiđu znamenitosti ove ulice, probaju riblju čorbu, pazare neku od zanimiljivih rukotvorina ili se samo poigraju sa decom duž pešačke zone.

U raznovrsni program manifestacije uključile su se brojne institucije, ustanove, vrtići, škole, kulturno-umetnička društva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << udruženja, klubovi i verske zajednice iz centralnog dela Beograda.

Muzike je bilo na svakom koraku, od dečjih pesama, do uličnih svirača i horskog pevanja. Mališani su dobili priliku da usred kolovoza crtaju kredama, trkaju se, igraju školice i šetaju sa roditeljima.

Druženje je trajalo od od 12 do 15 sati. Pokrovitelj i organizator je opština Stari grad u saradnji sa Ustanovom kulture „Parobrod”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.