Izvor: RTS, 29.Maj.2022, 06:09

Drugi dan vikenda u znaku oblaka i kiše - veća količina padavina na istoku i jugu zemlje

I danas, drugog dana vikenda, oblaci našoj zemlji donose kišu, a mestimično i pljuskove sa grmljavinom. Veća količina padavina očekuje se na istoku i jugu zemlje. Najviša dnevna temperatura do 22 stepena. U Beogradu pretežno oblačno i svežije. Najviša temperatura 19 stepeni.
U našoj zemlji danas umereno i potpuno oblačno i sveže, mestimično s kišom, u južnoj i istočnoj Srbiji i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Na istoku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lokalno se očekuje velika količina padavina.
Duvaće slab i umeren vetar, severni i severoistočni.
Najniža temperatura od 10 do 15, a najviša od 18 do 22 stepena.
U Beogradu pretežno oblačno i svežije. Najviša temperatura 19 stepeni.
Prvog dana naredne sedmice na severu pretežno oblačno, ponegde s kišom ili pljuskovima a u ostalim krajevima promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 11 do 15, a najviša od 20 do 27 stepeni.
U utorak promenljivo oblačno i toplije, u većini krajeva suvo sa sunčanim intervalima, a samo je još ponegde moguća kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 11 do 16, najviša od 25 do 29 stepeni.
U sredu pretežno sunčano i toplo, ponegde uz promenljivu oblačnost moguća još slaba, kratkotrajna kiša, sa najvećom verovatnoćom na severu. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 13 do 17, najviša od 28 do 31 stepen. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ: NA SNAZI NARANDŽASTI METEO ALARM! Obilne padavine još nisu prošle A EVO KAD NAM SE VRAĆAJU VRUĆINE

Izvor: Kurir, 29.Maj.2022

Danas umereno, potpuno oblačno i sveže, mestimično s kišom, u južnoj i istočnoj Srbiji i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Nastavak na Kurir...

I sutra oblačno sa povremenom kišom

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2022

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ se sutra očekuje pretežno oblačno i nestabilno vrijeme, povremeno sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.