RHMZ: Sutra toplije, kiša mestimično

Izvor: Beta, 29.Maj.2022, 12:36

RHMZ: Sutra toplije, kiša mestimično

U Srbiji će sutra biti malo toplije, ponegde sa kišom i grmljavinom i temperaturom do 27 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Jutarnja temperatura od 10 do 15, najviša dnevna od 21 do 27 stepeni Celzijusa. Vetar slab, promeljiv.U Beogradu promenljivo i malo toplije vreme, s kratkotrajnom kišom. Ujutru temperatura oko 13, tokom dana oko 22 stepena Celzijusa.U utorak se u Srbiji očekuje promenljivo i toplije vreme, mestimično s kratkotrajnom kišom. U sredu kiša samo u brdsko planinskim krajevima. Od četvrtka sunčano i toplo.U Beogradu u utorak i sredu promenljivo i toplije vreme, od četvrtka sunčano i toplo.Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 30. maj:Biometeorološke prilike nepovoljno će uticati na osetljive osobe, a tegobe su moguće kod hroničnih bolesnika, posebno astmatičara i osoba sa povišenim krvnim pritiskom.Kod meteoropata će najizraženiji biti reumatski bolovi i glavobolja. Učesnicima u saobraćaju preporučen je oprez.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ: Sutra toplije, kiša mestimično

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2022

U Srbiji će sutra biti malo toplije, ponegde sa kišom i grmljavinom i temperaturom do 27 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kiša i sutra u Nišu, od četvrtka sunčano

Izvor: JužneVesti.com, 29.Maj.2022

Promenljivo oblačno vreme sa kišom i grmljavinom očekuje se i u ponedeljak u Nišu, pokazuju podaci Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Pretežno sunčano i toplo vreme najavljuju od četvrtka, 2. juna...Kao i danas, kiša će padati i sutra u Nišu - jutarnja temperatura će biti 14, a najviša...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.