Drama u hrvatskom gradu - mladić pretio da će skočiti sa zgrade FOTO

Izvor: B92, 21.Feb.2021, 18:44

Drama u hrvatskom gradu - mladić pretio da će skočiti sa zgrade FOTO

Mlađi muškarac preti da će se baciti sa zgrade Bipe u Vodicama. Priveden je u stanicu gde će biti ispitan.

"Javljeno je da se mladić popeo na vrh objekta. Na terenu je policija i još ne znamo motiv zašto je to napravio, postupanje je u toku", rekao je portparol šibenske policije Šime Pavić.

Kako piše portal Info Vodice, mladić je deo navijačke grupe iz Slavonije koja se vraćala sa proslave iz Splita. On se odvojio od grupe, provalio u obližnju kladionicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon čega je provalio u stan koji se nalazi na vrhu zgrade dok stanara nije bilo. Zatim se popeo na vrh zgrade i pretio da će se baciti.

Drama je trajala već nekoliko sati, a mladić je odbijao saradnju i jako je uznemiren. Uz policiju, na terenu su bili i vatrogasci.

Saobraćaj tim delom rive je bio zatvoren.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.