Pretila da će zgradu dići u vazduh, pa se predala policiji

Izvor: B92, 29.Nov.2018, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretila da će zgradu dići u vazduh, pa se predala policiji

Žena od oko 60 godina koja je jutros ušla u banku u gradiću na jugu Francuske, preteći da će zgradu dići u vazduh, predala se policiji.

To su saopštili izvori bliski policiji i dodali da je odvedena na psihjatrijski pregled.

Kako je javila agencija Frans pres, žena, čije ime nije saopšteno, a koja je rekla da ima bombu u torbi, zapravo nije bila naoružana.

Policijski izvori su naveli da nije imala eksplozivnu napravu i da je govorila "nepovezano".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Francuski mediji su ranije danas preneli da je ona ušla u banku LCL u gradiću Ales kod Nima i zapretila da će sve dići u vazduh. Policija upućena na lice mesta je uspela da evakuiše osoblje i klijente banke.

Policija je dodala da ta žena od ranije nije poznata policiji, a prisutni u banci su rekli da prilikom pretnje nije iznela zahteve niti motiv takvog postupka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.