Drama u Švajcarskoj: Iranac držao taoce; Oglasila se policija: Ubijen je

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 09:17

Drama u Švajcarskoj: Iranac držao taoce; Oglasila se policija: Ubijen je

Švajcarska policija je saopštila da je iranski tražilac azila naoružan sekirom i nožem držao 15 talaca u vozu između Bulma i Iverdon-le-Bena u kantonu Vo.

Kako se navodi, on je držao taoce skoro četiri sata, sve dok policija nije upala u voz i ubila ga.

"Svi taoci su oslobođeni nepovređeni. Čovek koji je držao taoce je smrtno ranjen tokom intervencije", navela je policija, prenosi Rojters.

Policija nije iznela više detalja o jučerašnjem incidentu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i mogućim motivima počinioca. Situacije sa taocima su retke u Švajcarskoj, ali su se dešavale u bankama i preduzećima.

U januaru 2022. godine, zaposleni u firmi za proizvodnju satova su uzeti kao taoci i primorani da otvore trezor sa gde su čuvali plemenite metale, navodi britanska agencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRAMA U ŠVAJCARSKOJ Iranac držao taoce u vozu, imao nož i sekiru: Policija ga UBILA posle 4 sata (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Feb.2024

Švajcarska policija je saopštila da je 32-godišnji iranski tražilac azila naoružan sekirom i nožem držao 15 talaca u vozu između Bulma i Iverdon-le-Bena u kantonu Vo, skoro četiri sata, sve dok policija nije upala u voz i ubila ga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.