Drama u Splitu: Pacijent pobegao iz bolnice u stan, polcija ga vratila

Izvor: B92, 26.Apr.2020, 23:11

Drama u Splitu: Pacijent pobegao iz bolnice u stan, polcija ga vratila

Stariji muškarac sa potvrđenom infekcijom Kovid-19 danas po podne pobegao je iz splitske bolnice Križine u svoj stan.

Policija ga je pronašla i vratila, prenosi portal Dalmacija danas.

Prema navodima portala, oko 17 sati u Požeškoj ulici na Plokitama u Splitu odvijala se prava drama, jer je odbegli muškarac otišao u svoj stan, a policija je brzo blokirala lokaciju.

On nije želio da ga vrate u bolnicu, ali posle pola sata nagovaranja ipak je krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s policajcima do kola Hitne pomoći, koja su čekala pred zgradom da bi ga vratila u bolnicu.

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su dogadaj.

"Oko 17 sati dobili smo dojavu da se iz bolnice Križine, gde su hospitalizirane osobe koje imaju infekciju, udaljio muškarac. Policijski službenici su preduzeli sve radnje u cilju njegovog pronalaska. Pronađen je u stanu u Požeškoj i kolima Hitne pomoći vraćen u bolnicu", rekli su iz policije.

Prema navodima portala, u Požeškoj se čekaju radnici firme "Cian" koji će temeljno dezinfikovati sve površine kojima se kretao oboleli.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.