Drama na auto-putu: Sudarila se dva kamiona u Hrvatskoj

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 17:09

Drama na auto-putu: Sudarila se dva kamiona u Hrvatskoj

Na magistralnom putu Zagreb-Lipovac, kod odmorišta Rastovica, oko 13.30 sati, sudarila su se dva teretna vozila.

Policija je dojavu o udesu dobila u 13.39 časova, a na lice mesta su upućene sve službe Hitne pomoći.

Kako nezvanično saznaju mediji, jedan kamion je naleteo na drugi u zaustavnoj traci. Za sada je poznato da su oba vozača povređena, a obojica su kolima Hitne pomoći prevezeni u bolnicu. Kvalifikacija povreda još nije poznata.

Saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se odvija jednom trakom uz policijsku regulaciju. Policija poziva sve učesnike na pomenutoj deonici magistralnog puta da budu oprezni i poštuju uputstva policijskih službenika.

O saobraćaju se oglasio i HAK, navodeći da se nezgoda dogodila na auto-putu A3 na km 269+500 između čvorova Županja i Babina Greda u pravcu Bregane. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h, preneo je HAK.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kamion iz BiH učestvovao u saobraćajnoj nezodi, povrijeđeni vozači

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2024

ZAGREB - Dva vozača povrijeđena su u današnjem sudaru teretnih vozila na auto-putu Zagreb-Lipovac, u blizini odmorišta Rastovica.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.