Drama kod Pančevca: Ukrao autobus, pa udario ženu!

Izvor: Mondo, 14.Maj.2017, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama kod Pančevca: Ukrao autobus, pa udario ženu!

Pijani muškarac večeras je ukrao prazan autobus gradskog saobraćajnog preduzeća u Bdeogradu, vozeći udario ženu na biciklu, a potom izašao iz autobusa i pobegao.

Foto: MONDO, Bojana Zimonjić Jelisavac

Policija je večeras u Beogradu uhapsila 41. godišnjeg pijanog muškarca, koji je oduzeo prazan autobus GSP-a i udario ženu na biciklu.

"Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapšen je N. G. (41), >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji je večeras u alkoholisnaom stanju oko 19.00 časova na autobuskom stajalištu početne stanice, Pančevački put bb, na Paliluli, oduzeo autobus gradskog saobraćajnog preduzeća u kome nije bilo putnika", naveo je MUP.

N. G. se posle toga preko Pančevačkog mosta uputio ka Krnjači, gde je kod poljoprivedne škole "PKB" udario ženu koja je vozila bicikl, nakon čega je zaustavio autobus, a potom i pobegao.

Povređena žena je prevezena u Urgentni centar.

U zakonskom roku N.G. će uz odgovarajuću prijavu biti priveden nadležnom tužiocu, navedeno je u saopštenju.

Ukrao zglobni autobus i divljao po gradu

---------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.