Pijan ukrao autobus GSP-a, udario ženu na biciklu, pa pobegao

Izvor: Radio 021, 14.Maj.2017, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan ukrao autobus GSP-a, udario ženu na biciklu, pa pobegao

Beogradska policija uhapsila je N. G. (41), koji je pijan večeras oko 19 časova na autobuskom stajalištu početne stanice, Pančevački put bb, na Paliluli, ukrao autobus GSP-a u kojem nije bilo putnika.

On se nakon toga preko Pančevačkog mosta uputio ka Krnjači, gde je kod poljoprivedne škole "PKB" udario ženu koja je vozila bicikl, nakon čega je zaustavio autobus, a potom i pobegao.

Povređena žena je prevezena u Urgentni centar.

N.G. će uz odgovarajuću prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Pijan ukrao autobus na okretnici, a zatim zgazio biciklistu

Izvor: BKTV News, 14.Maj.2017

Beogradska policija uhapsila je pijanog muškarca koji je ukrao autobus GSP i njima udario ženu koja je vozila bicikl, a počinilac je uhapšen...Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapšen je N. G.(41), koji je večeras u alkoholisanom stanju oko 19.00...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.