Dragoljub Milanović nije došao u sudu, suđenje odloženo

Izvor: Glas javnosti, 17.Sep.2012, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragoljub Milanović nije došao u sudu, suđenje odloženo

BEOGRAD - Suđenje nekadašnjem direktoru RTS-a Dragoljubu Milanoviću zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja prilikom dodele stanova zaposlenima, odloženo je za 28. novembar, jer se Milanović nije pojavio u Višem sudu u Beogradu.

Prema rečima njegovog branioca Mirjane Radovanović, Milanović je imao hitnu stomatološku intervenciju i zato nije mogao doći na suđenje, a sud mu je naložio da u roku od tri dana dostavi medicinsku dokumentaciju o tome, ili će biti naloženo >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << njegovo privođenje.

Milanović je prvi put trebalo da dođe u sud sa slobode, pošto je 31. avgusta izašao iz požarevačkog zatvora "Zabela", u kojem je odslužio desetogodišnju zatvorsku kaznu na koju je osuđen zbog pogibije 16 radnika RTS-a u NATO bombardovanju 23. aprila 1999. godine.

On je, na početku suđenja za stanove, negirao navode optužnice koja ga tereti da ih je nelegalno dodelio zaposlenima u RTS-u, ističući da je proces protiv njega politički montiran i da se ne oseća kao osuđenik već "kao ratni zarobljenik NATO pakta i njihovih saradnika u Srbiji".

Nekadašnji direktor RTS-a je jedan od retkih osuđenika koji je svoju desetogodišnju zatvorsku kaznu odslužio u celosti. Jedno vreme u zatvoru je imao privilegije i dospeo je u otvoreni tretman, ali su mu one brzo ukinute, nakon reakcije porodica žrtava tragedije.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović nije došao na sudjenje

Izvor: Beta, 17.Sep.2012

BEOGRAD, 17. septembra 2012. (Beta) - Sudjenje bivšem direktoru RTS-a Dragoljubu Milanoviću optuženom za zloupotrebe u dodeli stanova odloženo je u ponedeljak u Višem sudu u Beogradu za 28. novembar, jer .

Nastavak na Beta...

Dragoljub Milanović nije došao na suđenje jer je morao kod zubara

Izvor: Blic, 17.Sep.2012

Sudjenje bivšem direktoru RTS-a Dragoljubu Milanoviću optuženom za zloupotrebe u dodeli stanova odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 28. novembar, jer Milanović nije došao na suđenje. ..Prema rečima njegovog advokata Mirjane Radovanović, Milanović je izostao zbog stomatološke intervencije,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.