Drage moje žene, sad sam oženjen čovek. I ne, više ne možemo da budemo drugari

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drage moje žene, sad sam oženjen čovek. I ne, više ne možemo da budemo drugari

Blogeri su sve popularniji, a njihovi saveti se uvažavaju toliko da ljudi prestaju da misle svojom glavom. Tako smo došli do toga da je jedina odlika prave ljubavi gubitak sopstvene ličnosti. Dok se saveti za spašavanje braka svode na izgradnju te iste ličnosti. Jeste li zbunjeni? I mi smo.

Tamo negde, jedan muškarac je potpao pod uticaj moćnih blogera.

Pošto je dugo bio singl, a želeo je sigurnu i zdravu vezu, često je čitao tekstove prepune saveta kako da zavede >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << osobu koja mu se sviđa.

Preduzeo je sve ponuđene mere opreza i prihvatio sve savete "stručnjaka" i, da, uspeo je.

Foto: Profimedia/Corbis

Upoznao je devojku i posvetio joj se u potpunosti, upoznao je sve njene mane i vrline i počeo da prati svaku njenu emociju. U tom periodu je potpuno zaboravio na sebe, izgubio je identitet.

Toliko je bio očaran idejom da je "dobio na lutriji" da je odlučio da eliminiše sve svoje ženske prijatelje kako njegova veza ne bi imala turbulencije.

Foto-ilustracija: Profimedia

Mnogo vremena je prošlo dok nije "došao k sebi".

Ovako se ne rešavaju životni problemi. Čak ni blogeri ne očekuju da ih slepo slušate. Saveti se uglavnom daju sa ciljem da ih uklopite u svoje sopstvene želje i potrebe, kao i da ih prilagodite ličnim sklonostima.

Foto-ilustracija: Profimedia

Tamo negde, taj muškarac je shvatio to na teži način.

Ostao je bez prijatelja, a pošto se njegova "srećna zvezda" nije na isti način predala njemu, on se osećao potpuno usamljeno.

Foto-ilustracija: Foter.com / bricehardelin

Izgubio je i prijatelje i devojku. Donekle, izgubio je svoj život.

Kako vam se ne bi dešavale slične stvari, savete prihvatajte sa oprezom. Blogeri se bave onim što obuhvata većinu, ali vi ne pripadate svakoj od tih.

Foto-ilustracija: Profimedia

Prilagodite uputstva sopstvenoj ličnosti.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.