Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2023, 13:55

Dragan J. Vučićević upućen na izdržavanje zatvorske kazne

Glavni i odgovorni urednik i vlasnik Informera Dragan J. Vučićević pravosnažno je osuđen zbog vređanja novinara, zbog čega je bio dužan da plati 200.000 dinara na ime odštete. Umesto da plati, Vučićević je rešio da ode u zatvor, o čemu je obavešten iz suda sa datumom kada da se javi na izdržavanje kazne.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Urednik i vlasnik Informera Dragan J. Vučićević ide u zatvor (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 23.Mar.2023

Glavni i odgovorni urednik i vlasnik Informera Dragan J. Vučićević pravosnažno je osuđen zbog vređanja novinara i zbog tih dela propisana mu je kazna od 200.000 dinara na ime odštete.. Umesto da plati, Vučićević je rešio da ode uzatvor, o čemu je obavešten iz suda sa datumom kada da se javi...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.