Dragan Đilas je čovek bez trunke morala Miloslav Miličković: Kao lešinari napadaju Branka Stefanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 17:20

"Dragan Đilas je čovek bez trunke morala" Miloslav Miličković: Kao lešinari napadaju Branka Stefanovića

Otac Nebojše Stefanovića danas je preminuo od korona virusa.

Milosav Miličković, potpredsednik beogradskog odbora i član Predsedništva SNS oglasio se povodom napada Dragana Đilasa na oca Nebojše Stefanovića.

- Pokazao je mnogo puta Dragan Đilas da je čovek bez trunke morala, ali da ne postoji ljudsko dno koje on ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može da dotakne potvrdio je danas kada je, preko svojih medija, najbrutalnije napao oca Nebojše Stefanovića, koji je danas preminuo - rekao je Miličković i dodao:

- U tekstu koji samo moralni pigmej poput Đilasa može da naruči, pobrojane su brojne laži o Branku Stefanoviću, bez imalo stida i poštovanja prema, ako ništa drugo, njegovoj smrti i gubitku porodice.

Ako će neko ostati upamćen po pljačkanju sopstvenog naroda, onda je to tajkun Dragan Đilas, naveo je Miličković.

- Dokazani tajkun koji je milijarde stekao upravo preko grbače sopstvenog naroda. I nije mu dosta, već hoće ponovo da vlada i otima od građana, a da bi došao do svog cilja spreman je da napada i mrtve. Za razliku od Đilasa, koji sam priznaje da mu nekretnine vrede 25 miliona evra, Branko Stefanović je skoro 50 godina, do svoje smrti, živeo u istom stanu. Skromno i od svog poštenog rada - rekao je Miličković i završio sa:

- Ma koliko se Đilas i njegovi mediji trudili da pogaze sve moralne principe i da kao lešinari napadaju Branka Stefanovića, neće uspeti da bilo koga ubede u svoje laži.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JUGOVIĆ UZ STEFANOVIĆ: Đilas toliko mrzi Nebojšu, da je organizovao lešinare da seire nad mrtvim čovekom

Izvor: Kurir, 06.Jul.2020

Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS, poručio je da niko nije očekivao da će Dragan Đils, lider SSP, biti pristojan povodom vesti o smrti oca ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, ali da se očekivalo da će da ćuti bar dok se ne završi opelo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.