Dr. Mirsad Đerlek: Referendum šansa da se politika isključi iz pravosuđa

Izvor: SandzakPress.net, 16.Jan.2022, 15:44

Dr. Mirsad Đerlek: Referendum šansa da se politika isključi iz pravosuđa

Na biračkom mjestu u Muzičkoj školi u Novom Pazaru na referendumu za promjenu Ustava u oblasti pravosuđa u Srbiji glasao je dr. Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja. Ovo je, ističe, prvi put da jedna vlast omogući svojim građanima da biraju nezavisno pravosuđe. -Predsjednik Republike i vlast žele omogućiti građanima da se politika i politikanstvo direktno i indirektno isključe iz oblasti pravosuđa što je velika šansa i iskrena namjera da se ova vlast zaista bori >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << za vladavinu prava u pravom smislu riječi. Pozivam sve građane Novog Pazara i uopšte Republike Srbije da masovno izađu i iskoriste ovo pravo koje nam je država omogućila kako bi dobili nezavisno pravosuđe podsjednako za sve nas što je izuzetno bitno i zaokruže “Da” kako bi omogućili da to pravo i koristimo. (SANA) The post Dr. Mirsad Đerlek: Referendum šansa da se politika isključi iz pravosuđa appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

REFERENDUM: Glasali nosioci javnih i stranačkih funkcija u Sandžaku

Izvor: SandzakPress.net, 16.Jan.2022

Građani Srbije se danas na referendumu izjašnjavaju da li su za potvrđivanje Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa. Biračka mesta otvorena od sedam do 20 časova. Do 12 časova izašlo je 8,99 odsto upisanih birača, saopštio je RIK. Na izborima u Sandžaku svoju građansku dužnost obavili...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.