Dr. Fehratović: Protiv smo Prajda, to su vrijednosti koje ne treba njegovati

Izvor: SandzakPress.net, 12.Sep.2022, 16:48

Dr. Fehratović: Protiv smo Prajda, to su vrijednosti koje ne treba njegovati

Poslanik Stranke pravde i pomirenja Jahja Ferhatović izjavio je danas da održavanje Evroprajda neće doneti ništa dobro Beogradu, Srbiji, ni Balkanu, i da su to vrednosti koje ne treba negovati. Kao čovek i poslanik sam protiv toga, rekao je Ferhatović na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, ističući da homoseksualizam nije odlika ni karatkteristika na Balkanu, gde se, bez obzira na veru, neguje patrijarhalno društvo i porodične vrednosti. Ferhatović je pozvao pripadnike svih >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << nacionalnih manjina da se odazovu na predstojeći popis stanovništva i iskažu svoju nacionalnu i versku pripadnost, kao i materinji jezik. Verujemo da će ovaj popis pokazati mnoge stvari, istakao je on. Govor možete pogledati na linku  The post Dr. Fehratović: Protiv smo Prajda, to su vrijednosti koje ne treba njegovati appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanik Ferhatović pozvao manjine da učestvuju u popisu stanovništva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2022

Poslanik Jahja Ferhatović, iz Stranke pravde i pomirenja, pozvao je danas sve pripadnike manjinskih zajednica i naroda da se odazovu na popis stanovništva u oktobru, kako bi se, kaže, dobila što realnija sliku o strukturi stanovništva u Srbiji...On je na konferenciji u holu skupštine pozvao pripadnike...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.