Donatori plaćali prekršaje prijave koje su dobili učesnici blokada

Izvor: Beta, 18.Dec.2021, 09:35

Donatori plaćali prekršaje prijave koje su dobili učesnici blokada

Oko 30 prekršajnih prijava zbog učešća gradjana u blokadama kružnog toka u Novom Pazaru platili su donatori, objavio je danas na društvenim mrežama jedan od redovnih učesnika protesta Aladin Paučinac.On je tim povodom Sto plus radiju rekao da će gradjani "na isti način" biti podržani i u vezi sa svim novim prijavama koje eventualno budu dobijali od policije.Društvenim mrežama ponovo kruži poziv na protest "Novi Pazar ustaje protiv nepravde", najavljen za danas.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Građani u Novom Pazaru protestovali ispred Gradske uprave

Izvor: SandzakPress.net, 18.Dec.2021

Jednočasovni protest više desetina građana Novog Pazara na platou ispred Gradske uprave protekao je danas bez incidenata. Protest je organizovan pod nazivom “Novi Pazar ustaje protiv nepravde”. Okupljeni građani nosili su brojne transparente, a na nekima od njih je pisalo: Dosta nam je partokratije,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.