Donacija za povratničke zadruge u Hrvatskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2012, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija za povratničke zadruge u Hrvatskoj

NOVI SAD -

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić bio je danas domaćin delegaciji Srba povratnika iz Hrvatske.

Tom prilikom potpisano je pismo o namerama između Instituta za ratarstvo i tri povratničke poljoprivredne zadruge.

Vlada Vojvodine i njen Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima nastaviće sa dosadašnjim programima pomoći toj populaciji.

"Danas nastavljamo sa podrškom koja se odnosi na razvoj poljoprivrede i ogleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se u donaciji u semenskom materijalu za 320 hektara zemljišta i poljoprivrednoj mehanizaciji u vrednosti od tri miliona dinara. Ovim zaokružujemo procese koje smo počeli u godinama koje su iza nas, ali i nastavljamo saradnju sa povratničkim sredinama", rekao je Bojan Pajtić.

U cilju podrške povratnicima u Hrvatsku, iz pokrajinskog budžeta izdvojena sredstva za nabavku priključaka i druge opreme za poljoprivrednu proizvodnju u vrednosti tri miliona dinara i semenskom kukuruzu i lucerki u vrednosti od dva miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.