Dolar rešava sve! Otkriven američki plan za borbu protiv nezaustavljivih migracija, Latinska Amerika glavna meta

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolar rešava sve! Otkriven američki plan za borbu protiv nezaustavljivih migracija, Latinska Amerika glavna meta

Meksički ministar spoljnih poslova Marselo Ebrard izjavio je danas da će Sjedinjene Države opredeliti 5,8 milijardi dolara u razvoj Centralne Amerike, kao deo realizacije plana kojim bi se osnažio ekonomski rast tog regiona što bi dovelo do suzbijanja ilegalnih migracija.

On je danas u svom obraćanju novinarima rekao i da će Meksiko i SAD formirati radnu grupu koja će pratiti realizaciju tog razvojnog plana, prenosi Rojters.

Portparolka Bele kuće Sara Sanders >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas je izjavila da je , mimo kongresnih izdvajanja, američka vlada identifikovala izvore finansiranja koji će pomoći da se dostigne cifra od pet milijardi dolara koliko je predsednik Donald Tramp tražio za izgradnju zida duž granice sa Meksikom.

Zid na granici SAD i Meksika trebalo bi, prema Trampu, da spreči ilegalne ulaske Meksikanaca na teritoriju SAD, dok se zvaničnici s meksičke strane protive tom planu.

BONUS VIDEO: Ovo su NAJOPASNIJI avioni današnjice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD dolarima suzbija ilegalne migracije

Izvor: B92, 18.Dec.2018

Meksički ministar spoljnih poslova Marselo Ebrard izjavio je da će Sjedinjene Države opredeliti 5,8 milijardi dolara u razvoj Centralne Amerike...Kako je naveo, tov je deo realizacije plana kojim bi se osnažio ekonomski rast tog regiona što bi dovelo do suzbijanja ilegalnih migracija...On je danas...

Nastavak na B92...

Moskva će adekvatno reagovati ako se pojavi baza SAD u Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 19.Dec.2018, 12:11

Moskva će adekvatno reagovati ako se u Ukrajini pojavi nova američka vojna baza, izjavio je u intervjuu za RIA Novosti državni sekretar i pomoćnik ministra spoljnih poslova Grigorij Karasin. Krajem novembra "Izvestja" su objavile informacije, navodeći izvore u vladajućim krugovima Ukrajine,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.