Doktorka ubila petoro svojih pacijenata: Prepisavala im smrtonosnu dozu lekova, u opasnosti bilo još 3 miliona ljudi!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktorka ubila petoro svojih pacijenata: Prepisavala im smrtonosnu dozu lekova, u opasnosti bilo još 3 miliona ljudi!

Doktorka iz Oklahome je optužena za ubistvo nakon što je pet njenih pacijenata umrlo od prekomerne doze lekova protiv bolova, kao i drugih lekova koje je ona prepisala.

Regan Nikols je optužena u petak po pet tačaka za ubistvo drugog stepena, nakon što su umrli pacijenti o kojima je ona brinula na klinci Sanšajn Medikal u Midvest Sitiju.

Ona je navodno pacijentima koji su umrli prepisala više od 1.800 pilula, iako im to nije bilo potrebno. Svi pacijenti su lekove dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << istog meseca kada su i umrli.

Ona je navodno trojici od petoro pacijenata prepisala smrtonosnu kombinaciju lekova protiv bolova, relaksatora mišića i lekova protiv anksioznosti, u skladu sa izjavom o zabrinutosti.

Izveštaji ispitivanja iz Oklahoma Sanšajn Medikala su pokazali da su smrti nastupile kao posledica zbog prevelike doze lekova, prenosi Dejli Mejl.

Žrtve su umrle između 2010. i 2013. godine, a imali su između 21 i 55 godina.

Državna istraga je otkrila da je Nikols prepisala više od tri miliona doza opasnih lekova od 2010. do 2014. godine.

Nakon saslušanja u septembru 2015. godine njoj je oduzeto pravo da prepisuje lekove pacijentima.

Ona je završila u okružnom zatvoru u Oklahomi u petak sa kaucijom od 45.000 evra.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prepisala više od 1.800 pilula: Doktorka ubila petoro svojih pacijenata smrtonosnom dozom lekova (FOTO)

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2017

Doktorka Regan Nikols optužena je za ubistvopet pacijenata, nakon što su preminuli od prekomerne doze lekova protiv bolova, kao i drugih lekova koje je ona prepisala...Doktorka iz Oklahome je optužena u petak po pet tačaka za ubistvo drugog stepena, nakon što su preminuli pacijenti o kojima je ona...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.