Dojave o bombama na svim fakultetima u Kragujevcu i Čačku, kontradiverzioni pregledi u toku

Izvor: Beta, 29.Mar.2023, 11:41

Dojave o bombama na svim fakultetima u Kragujevcu i Čačku, kontradiverzioni pregledi u toku

Zbog dojava o postavljenim bombama na fakultetima u Kragujevcu u toku su kontradiverzioni pregledi, rečeno je danas agenciji Beta u Policijskoj upravi.Policiju je Univerzitet u Kragujevcu obavestio u 8.20 sati da su primljene dojave o postavljenim bombama na svim fakultetima u tom gradu.Kako je rečeno agenciji Beta u Policijskoj upravi Kragujevac, kontradiverzioni pregledi uz evakuaciju najpre su preduzeti na Pravnom fakultetu, Ekonomskom fakultetu i zgradi Rektorata, kao i na Prirodno-matematičkom fakultetu.Nakon obavljenih kontradiverzionih pregleda potvrdjeno je da su dojave o bombama na tim fakultetima bile lažne.Nastavljaju se kontradiverzioni pregledi na svim ostalim fakultetima u Kragujevcu.Dojave o postavljenim bombama na Agronomskom i Tehničkom fakultetu u ČačkuStudenti i zaposleni na Agronomskom i Tehničkom fakultetu u Čačku danas su evakuisani iz fakultetskih zgrada, zbog dojave o postavljenim bombama na fakultetima, rečeno je Agenciji Beta u čačanskoj policiji.Informacija o postavljenim bombama stigla je dekanima čačanskih fakulteta iz Rektorata Univerziteta u Kragujevcu, kome pripadaju čačanski fakulteti.Policija ispituje detalje u vezi sa dojavom o postavljenim bombama koja je, prema prvim, nezvaničnim podacima, bila lažna.To je prvi slučaj dojave o postavljenim bombama na fakultetima u Čačku.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažna dojava o bombi na Univerzitetu u Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2023

Dojava o postavljenim bombama na Univerzitetu u Kragujevcu je lažna, potvrđeno je danas Tanjugu u Policijskoj upravi u tom gradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NOVI NIZ DOJAVA O BOMBAMA Šta se dešava na fakultetima širom Srbije: Nakon Kragujevca i Čačka, evakuiše se Univerzitet u Užicu

Izvor: Blic, 29.Mar.2023

Nastavlja se niz dojava o postavljenim bombama na fakultetima širom Srbije. Do sada je javljeno da su bombe postavljene na fakultete u Kraljevu, Čačku, Kragujevcu, a upravo je stigla i dojava o bombi na Univerzitet u Užicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.