Izvor: Piplmetar.rs, 03.Jan.2024, 00:30

Dočekali Novu u najvećoj ljubavi: Lazar Ristovski i Danica obradovali vestima, dokaz je tu (video)

Devojka Lazara Ristovskog pokazala kako uživa u ljubavi
Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od supruge Danice, započeo je vezu sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić. Emotivna veza Ristovskog i Anice šokirala je javnost i od tada ne prestaju da privlače pažnju, što su i ovog puta uspeli. Devojka Lazara Ristovskog ne ustručava se da podeli intimne trenutke bez obzira na reagovanje javnosti… Pokazala je kako su sad uživali, potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sami.
Instagram

Devojka Lazara Ristovskog nikad srećnija  Naime, oni su zajedno spakovali kofere i otputovali na odmor, a delić atmosfere podelili su na društvenim mrežama.
Pročitajte Lazar Ristovski zgrozio javnost, objavio sliku na kojoj je go – Danica ne prepoznaje bivšeg muža (foto) Devojka Lazara Ristovskog je pokazala kako sa svojim četiri decenije starijim partnerom, Lazarom Ristovskim, uživa u romantičnoj šetnji u prirodi.
https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2024/01/GICWmADMztQRGnwNALoUSQHDhSN2bpR1AAAF.mp4
Devojka Lazara Ristovskog zaljubljena, glumca ne ispušta iz ruku Devojka Lazara Ristovskog usnimila je njihove senke na zemljanom putu, daleko od gradske buke. Zaljubljeni par se držao za ruke, a na kraju snimka je pao i strastveni poljubac.
Pročitajte Lazar Ristovski objavio fotografiju na kojoj je nag, pa izazvao zgražavanje javnosti Pratioci su se iznenadili ovom objavom, s obzirom da je ovo prvi put da par javno razmenjuje nežnosti i deli intimne trenutke sa fanovima.
Instagram / ATA images

Podsetimo, devojka Lazara Ristovskog poslednjih meseci susreće se sa različitim kometarima zbog svog izbora, što joj, izgleda, ne smeta mnogo.
Pročitaje Više je ne krije – Otkrivamo ko je nova devojka Lazara Ristovskog i kako su se upoznali – Ako želite da budete srećni, pronađite staru ženu od 1990. do 1999. i smirite se. Ti ljudi su umorni”, podelila je Anica nedavno na svom Instagram profilu. Ispod je napisala:
– Smešno i pomalo istinito.
AUTOR: SVET
FOTO: Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Lazar Ristovski uživa u romantičnoj šetnji sa 39 godina mlađom izabranicom, pao i poljubac (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 03.Jan.2024

Glumac Lazar Ristovski je posle razvoda od dugogodišnje partnerke Danice, uplovi u vezu sa Anicom Lazić koja je mlađa od njega 39 godina.. Ta razlika u godinama je šokirala javnost i od tada je predmet raznih naslova jer uvek ovaj par uvek uspe da privuče pažnju.. Ovog puta je mlađana Anica objavila...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.