Dobra vest za one koji skupljaju fiskalne račune

Izvor: Mondo, 31.Jan.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra vest za one koji skupljaju fiskalne račune

Poštarina za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" neće se plaćati, jer je vlada Srbije jutros usvojila odluku da slanje bude besplatno.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić, koja je posetila šalter salu APR-a, povodom novog servisa- elektronskog plaćanja naknada za obradu finansijskih izveštaja platnim karticama, rekla je da nagradna igra počinje sutra, da su koverte za nju besplatne i da će ih od 1. februara >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << biti u svim poštama u Srbiji.

Ona je rekla da je nagradni fond proširen, ali nije precizirala koliki će biti, dok ga vlada ne usvoji.

"Nagradna igra jedna je od mera da se podigne poreski moral i da građani shvate da sakupljanjem fiskalnih računa od toga imaju i oni i njihove porodice", rekla je Brnabić.

Prvobitna odluka je bila da koverte za slanje računa za nagradnu igru budu besplatne, ali da se prilikom njihovog slanja plaća poštarina od 23 dinara.

Ako skupljate fiskalne za nagradnu igru...

NAGRADNA IGRA: Skupljajte fiskalne račune jer...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.