Besplatno slanje koverti za nagradnu igru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno slanje koverti za nagradnu igru

Slanje koverti sa fiskalnim računima i potvrdama za plaćanje karticama (slipova) za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" počinje sutra i biće besplatno, najavila je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije Ana Brnabić.

Vlada Srbije je danas odlučila da slanje koverti za nagradnu igru bude besplatno, rekla je Brnabić novinarima.

Ona je istakla da je proširen fond za nagrade, ali nije mogla da precizira koliko će iznositi jer o tome vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mora da donese odluku.

"Najvažniji cilj nagradne igre 'Uzmi račun i pobedi' nisu poreski prihodi već podizanje morala građana, odnosno da i oni shvate da kada uzmu fiskalni račun čine dobro za sebe i svoju porodicu", kazala je Brnabić .

Slanje računa za nagradnu igru traje do kraja marta, a pravo na učešće imaju svi punoletni građani Srbije koji prikupe najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, minimalne vrednosti od po 100 dinara, koji su izdati u 2017. godini.

Računi se dostavljaju u kovertama koje će biti besplatne i moći će da se preuzmu u svim filijalama Pošte Srbije.

Planirana su četiri izvlačenja koja će biti organizovana u martu, a dodeljivaće se automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba, a glavna nagrada je stan u Beogradu.

Paralelno sa nagradnom igrom organizovaće se takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova, a nagrada je besplatna wi-fi zona.

Kako bi svaka opština ili grad imali pođednaku šansu da učestvuju u takmičenju i osvoje nagradu, ocenjivaće će se broj prikupljenih fiskalnih računa i slipova u odnosu na broj stanovnika i prosečnu zaradu na teritoriji lokalne samouprave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stan u BG za "dž", koverti za sad nema

Izvor: B92, 31.Jan.2017

Beograd -- Slanje fiskalnih računa i učešće u nagradnoj igri države biće za građane potpuno besplatno, odlučila je Vlada Srbije...Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić izjavila je da odlukom vlade učesnici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" neće plaćati ni poštarinu,...

Nastavak na B92...

Brnabić: Besplatno slanje koverti za nagradnu igru Uzmi račun i pobedi

Izvor: Beta, 31.Jan.2017

Slanje koverti sa fiskalnim računima i potvrdama za plaćanje karticama (slipova) za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" počinje sutra i biće besplatno, najavila je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije Ana Brnabić.Vlada Srbije je danas odlučila da slanje koverti za...

Nastavak na Beta...

DETALjI O NAGRADNOJ IGRI: Važe samo koverte iz Pošte

Izvor: Večernje novosti, 31.Jan.2017

Poštarina besplatna, fiskalni isečci i slipovi ne smeju u istu kovertu DA bi koverte u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" bile važeće, moraju da se razdvoje fiskalni računi od slipova dobijenih za plaćanje karticama. - Fiskalni računi i slipovi moraju biti u odvojenim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.