Dobra prohodnost puteva, saobraćaj umerenog intenziteta, u toku radovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020, 07:39

Dobra prohodnost puteva, saobraćaj umerenog intenziteta, u toku radovi

Prohodnost puteva je dobra, a saobraćaj je umerenog intenzitet van gradova i naseljenih mesta, tako da su uslovi za vožnju dobri, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMS S).

AMSS, međutim, poziva vozače da prekontrolišu svoje automobile i provere nivo rashladne tečnosti u motoru jer s dolaskom visokih temperatura nedostatak rashladne tečnosti u motoru je vrlo često razlog pregrevanja motora ili uzrok drugih kvarova u sistemu za hlađenje.

Prema poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Zadržavanja, kako je saopštila Uprava granične policije, nema ni na graničnim prelazima u zemlji.

Putevi Srbije saopštili su da će radovi na održavanju kolovozne konstrukcije kod čeone naplatne stanice Stara Pazova - Inđija trajati do 30. jula.

Za saobraćaj je kako saopštavaju zatvorena petlja Stara Pazova - isključenje sa auto-puta za Staru Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu i uključenje na auto-put iz pravca Stare Pazove za Novi Sad.

Saobraćaj je preusmeren sa leve na desnu kolovoznu traku kroz službeni prolaz, sve do naplatne stanice Stara Pazova, odakle se saobraćaj odvija normalno.

Vozila koja se kreću iz Beograda ka Staroj Pazovi moraju da se isključe na petlji Novi Banovci.

Od četvrtka će od petlje Ruma do petlje Pećinci zbog radova biti izmenjen režim saobraćaja koji će se odvijati dvosmerno na levoj kolovoznoj traci autoputa (smer Ruma - Pećinci).

Na autoputu Lajkovac - Ub u smeru ka Ubu do 20. jula od 7.00 do 15.00 časova odvijaju se radovi na čišćenju i ispiranju kišne kanalizacije u zastavnoj saobraćajnoj traci .

Takođe, do 20. jula na putu Kruševac - Veliki Jastrebac u toku je obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova, koji se odviiaju dvokratno, od 08.00 do 11.00 i od podne do 15.00. nakon čega se saobraćaj normalizuje.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj umeren, dobri uslovi za vožnju

Izvor: Blic, 14.Jul.2020

Prohodnost puteva je dobra, a saobraćaj je umerenog intenzitet van gradova i naseljenih mesta, tako da su uslovi za vožnju dobri, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.