Đurin šareni svet

Izvor: Blic, 21.Maj.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurin šareni svet

Ivanka Mazurkijević i Mrle iz grupe Let 3 čekaju prvu bebu; Grupa Regina snimila duet sa Tifom; Leo Martin otvara festival “Mikser”; Srđan Predojević dobio drugo dete;

Ivanka Mazurkijević i Mrle iz grupe Let 3 čekaju prvu bebu

Mrle iz grupe Let 3 i Ivanka Mazurkijević iz grupe Stampedo čekaju bebu. Ivanka i Damir vezu do sad nisu potvrdili, ali su mediji otkrili da je Ivanka u drugom stanju kada se ovih dana prošetala Zagrebom sa zaobljenim stomakom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Priznala je da će za tri meseca postati majka. Damir Martinović Mrle već ima petogodišnju kćer Rožu s umetnicom Jelenom Germut od koje se rastao pre četiri godine.

Grupa Regina snimila duet sa Tifom

Grupa Regina je snimila duetsku pesmu sa legendom Bijelog Dugmeta Mladenom Vojičicem Tifom. Pesma se zove "Ptico mala”. Regina i Tifa ce krajem maja snimiti i visokobudzetni spot, a onda slede promocije dueta po regionalnim centrima. Pesma „Ptico mala" će biti najava novog albuma Regine „Sarajevo".

Leo Martin otvara festival "Mikser”

Koncertom zvezde jugoslovenskog evergrina Lea Martina 25. maja počinje drugi beogradski prolećni festival Mikser. Miloš Jović, poznatiji kao Leo Martin nastupiće u pratnji umetničkog ansambla Ministarstva odbrane Republike Srbije „Stanislav Binički". Festival traje do 29. maja, a ulaz je besplatan.

Srđan Predojević dobio drugo dete

Voditelj i urednik "Jutarnjeg programa” na televiziji "Pink” Srđan Predojević danas je po drugi put postao otac.Srđanova supruga Mirjana Lazarević porodila se juče oko 11 sati i na svet donela ćerku Sofiju, dugu 53 centimetra i tešku 3.400 grama. Majka i beba dobro. Srđan je u porodilištu bio sve vreme, ali nije prisustvovao samom porođaju.

Povezane vesti: Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.