Mrle iz grupe Let 3 postaje otac

Izvor: Blic, 20.Maj.2011, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrle iz grupe "Let 3" postaje otac

Dvoje muzičara, Mrle iz grupe “Let 3” i Ivanka Mazurkijević iz “Stampeda,” zaljubilo se prošle godine tokom leta u Velikoj Gorici gde Ivana živi i radi.

Ivanka i Damir vezu do sad nisu ni potvrdili ni demantovali, ali su mediji otkrili da je Ivanka u drugom stanju i da će za tri meseca postati majka.

Četrdesetdevetogodišnji Damir Martinović Mrle već ima petogodišnju kćer Rožu s umetnicom Jelenom Germut od koje se rastao pre četiri godine. Ivanka i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mrle su se upoznali u pozorištu u Velikoj Gorici, gde je on amgažovan da napiše muziku za predstavu "Kiklop".

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle su se ovih dana prošetali kroz Zagreb, a njen trudnički stomak je bio veoma jasno vidljiv.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đurin šareni svet

Izvor: Blic, 21.Maj.2011, 01:10

Ivanka Mazurkijević i Mrle iz grupe Let 3 čekaju prvu bebu; Grupa Regina snimila duet sa Tifom; Leo Martin otvara festival “Mikser”; Srđan Predojević dobio drugo dete;..Ivanka Mazurkijević i Mrle iz grupe Let 3 čekaju prvu bebu..Mrle iz grupe Let 3 i Ivanka Mazurkijević iz grupe Stampedo čekaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.