Đurašković na saslušanju

Izvor: Mondo, 10.Dec.2012, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurašković na saslušanju

Suvlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković stigao je u sedište kriminalističke policije u "Palati Srbija" radi saslušanja koje je zakazano za 10 časova.

Đurašković je izašao iz tamnog golfa "šestica" i na saslušanje došao sam, bez pratnje advokata.

Đurašković je pozvan na informativni razgovor u svojstvu građanina i policija ima pravo da ga ispituje najviše četiri sata, rekao je Tanjugu njegov advokat Zoran Ateljević.

Đuraškoviću,se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Specijalnom sudu u Beogradu sudi zbog optužbi da je oštetio kruševačku fabriku maziva FAM za oko 35 miliona evra. Godinu dana je bio u pritvoru, i šest meseci u kućnom pritvoru a od pre mesec dana se brani sa slobode.

Sin vlasnika Delta Holdinga Marko Mišković saslušan je u petak policiji, u svojstvu građanina o saradnji svog preduzeća "Mera investment fond" sa Đuraškovićevom "Nibens grupom".

Marko Mišković će ove sedmice ponovo da bude saslušan u svojstvu građanina u policiji, naveo je ranije izvor Tanjuga.

On je zbog toga juče popodne sprečen je na aerodromu "Nikola Tesla" da avionom napusti zemlju i policija mu je oduzela mu pasoš kao meru za obezbeđenje prisutsva radi neometanog vođenja pretkrivičnog postupka.

Njegov otac, vlasnik "Delta Holdinga", Miroslav Mišković četiri dana ranije saslušan je u vezi sa poslovanjem firme "Delreal".

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurašković na saslušanju

Izvor: RTS, 10.Dec.2012

Vlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković na saslušanju u policiji o privatizaciji 10 putarskih preduzeća i o spornoj prodaji "Nemetala". Đurašković na pitanje novinara odgovorio da neće biti svedok protiv Miroslava Miškovića. ..10.02 - Počelo saslušanje vlasnika "Nibens grupe" Mila Đuraškovića u...

Nastavak na RTS...

Milo Đurašković na saslušanju

Izvor: Akter, 10.Dec.2012

Suvlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković stigao je u sedište kriminalističke policije u "Palati Srbija" radi saslušanja koje je zakazano za 10 časova

Nastavak na Akter...

Milo Đurašković na saslušanju

Izvor: Glas javnosti, 10.Dec.2012

BEOGRAD - Suvlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković stigao je nešto pre 10 časova u sedište kriminalističke policije u "Palati Srbija" radi saslušanja zakazanog za 10 časova...Đurašković je izašao iz tamnog golfa "šestica" i na saslušanje došao sam, bez pratnje advokata. Đurašković...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.