Đukić Dejanović: Deca i mladi izloženi većem riziku od siromaštva

Izvor: Danas, 23.Jul.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović: Deca i mladi izloženi većem riziku od siromaštva

Odbor za prava deteta Skupštine Srbije danas je razmatrao izveštaj o radu Saveta za prava deteta koji je osnovala Vlada Srbije, a predsednica Saveta i ministarka bez portfelja zadužena za demografsku i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović rekla je da su deca i mladi izloženi većem riziku siromaštva. Članak Đukić Dejanović: Deca i mladi izloženi većem riziku od siromaštva se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gojković: Marinović ispunjava sve uslove da valjano obavlja funkciju poverenika

Izvor: Danas, 24.Jul.2019, 09:48

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ocenila je danas da vršilac dužnosti predsednika Prekršajnog suda Milan Marinović, koga je skupštinski Odbor za kulturu i informisanje predložio za novog poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, ispunjava sve uslove...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.