Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2023, 20:29

Đukić Dejanović: Dan tragedije u Ribnikaru obeležavaće se u svim školama kako se zlo ne bi ponovilo

Ne samo Ribnikar nego i sve škole u Srbiji će 3. maj obeležavati na određen način. To će biti jedna istorijska učionica zla, ali sa tendencijom da se zlo pobedi. Mislim da je najvažnije da kompetentne i stručne osobe sa roditeljima nađu zajednički jezik oko toga na koji način sve to treba da se osmisli da bismo postigli svrhu sećanja i pamćenja, rekla je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović u emisiji Pravi ugao RTV Vojvodine posvećene nezapamćenoj tragediji i zločinu u OŠ "Vladislav Ribnikar" od kojeg je prošlo šet meseci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đukić Dejanović: Ubistvo dece u OŠ ‘Vladislav Ribnikar’ kao streljanje đaka u Šumaricama

Izvor: Danas, 31.Okt.2023

Ministarka prosvete Srbije Slavica Đukić Dejanović rekla je danas da je namera da se formira tim, neki međunarodni žiri, koji bi sa roditeljima ubijene dece u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" razgovarao o idejnom rešenju za memorijalani centar u delu škole.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.