Đukanović: Zajedničko svim protestima u regionu namera da se osvoji vlast mimo izbora

Izvor: Danas, 18.Mar.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović: Zajedničko svim protestima u regionu namera da se osvoji vlast mimo izbora

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je u Berlinu da je vlast u Podgorici spremna da razgovara sa onima koji formalno predvode proteste, ali i da je zajedničko svim protestima u regionu namera da osvoje vlast mimo izbora. Članak Đukanović: Zajedničko svim protestima u regionu namera da se osvoji vlast mimo izbora se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukanović: Zajedničko svim protestima u regionu namera da se osvoji vlast mimo izbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Mar.2019

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je u Berlinu da je vlast u Podgorici spremna da razgovara sa onima koji formalno predvode proteste, ali i da je zajedničko svim protestima u regionu namera da osvoje vlast mimo izbora...On je u Berlinu, tokom predavanja u Nemačkom društvu za spoljnu politiku,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Čekajući Godoa u Berlinu 1936. godine

Izvor: Danas, 18.Mar.2019

Berlin, 30. decembar 1936. godine. Visok vitak čovek, još uvek mlad, zagledan je duboko u sliku Petera Paula Rubensa u Muzeju Fridrih Kajzer. Članak Čekajući Godoa u Berlinu 1936. godine se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Kokan Mladenović: Treba radikalizovati proteste

Izvor: Danas, 19.Mar.2019, 12:40

Reditelj Kokan Mladenović izjavio je danas da treba radikalizovati aktuelne proteste i da postoji "milion maštovitih, pametnih građanskih načina da se napravi ozbiljna šteta režimu, a da to ne bude nasilno". Članak Kokan Mladenović: Treba radikalizovati proteste se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.