Đukanović: Odnosi Srbije i Crne Gore u stalnom su usponu

Izvor: Kurir, 10.Sep.2013, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović: Odnosi Srbije i Crne Gore u stalnom su usponu

Predstojeća poseta premijera Beogradu dokaz da se više ne gleda u prošlost nego u budućnost

BEOGRAD - Predsednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da su politički i ekonomski odnosi Srbije i Crne Gore u stalnom usponu i da je njegova predstojeća poseta Beogradu dokaz da se više ne gleda u prošlost nego u budućnost.

Đukanović je na regionalnom savetovanju o obrazovanju u Miločeru ocenio da je novo rukovodstvo u Beogradu "prepoznalo trenutak" >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i da zajedno grade bolje odnose u regionu i između Srba i Crnogoraca.

Đukanović se tokom tog skupa sreo sa šefom ekonomskog tima Srpske napredne stranke Milenkom Dželatovićem i interesovao za mogućnosti za konkretnu ekonomsku saradnju Beograda i Podgorice.

Đukanović je rekao da je Crna Gora spremna da uradi svoje deo posla na obnovi pruge Beograd-Bar, a pomenuta je i saradnja na Koridoru 11. Ranije je najavljeno da bi Đukanović do kraja ove godine trebalo da poseti Beograd, prvi put posle deset godina, a pre toga će srpski premijer Ivica Dačić posetiti Podgoricu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.