Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2022, 15:05

Đukanović: Komplikovani balkanski odnosi dodatno podižu tenzije

PODGORICA - Crnogorski predsjednik Milo Ðukanović je u svom dugom obraćanju naciji, povodom 16 godina nezavisnosti poručio, između ostalog, da je nakon izbora 2020. godine i, kako kaže, mirne, demokratske tranzicije vlasti mnogo toga u Crnoj Gori sasvim planski zaustavljeno i blokirano.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Svijet u opasnosti u kakvoj nije bio od Drugog svjetskog rata, smatra Đukanović

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Maj.2022

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović poručio je 25. maja da je svijet zbog ruske invazije na Ukrajinu u opasnosti u kakvoj nije bio od Drugog svjetskog rata i pozvao evroatlantske partnere da reaguju brzo i hrabro. "Zapadni Balkan nije u najvećoj opasnosti od prelivanja ratnih sukoba iz Ukrajine,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.