Đorđević sa članovima Udruženja vojnih penzionera o reformi vojnog zdravstva

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Dec.2016, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević sa članovima Udruženja vojnih penzionera o reformi vojnog zdravstva

Ministar odbrane Zoran Đorđević razgovarao je sa predstavnicima Udruženja vojnih penzionera Srbije o reformama vojnog zdravstva i drugim statusnim pitanjima od značaja za tu grupu vojnih osiguranika, saopšteno je danas.

Kako je u saopštenju navelo Ministarstvo odbrane, Đorđević je u razgovoru kazao da su reforme vojnog zdravstva usmerene prvenstveno na unapređenje zdravstvene zaštite aktivnih i penzionisanih vojnih lica.

On je dodao da se radi i na unapređenju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << stambenog zbrinjavanja vojnih penzionera.

Predstavnici udruženja koje okuplja oko 27.000 vojnih penzionera, naveli su tokom razgovora sa ministrom da nisu učestvovali na protestu Vojnog sindikata Srbije.

Oni su optužili pojedine učesnike tog skupa da su obmanuli javnost predstavljajući se kao članovi Udruženja vojnih penzionera.

"U pojedinim medijima je čak navedeno da je reč o predsedniku Udruženja vojnih penzionera, što odlučno demantujemo. Nejasno je iz kojih pobuda su ga organizatori tako predstavili", kazao je predsednik udruženja Ljubomir Draganjac.

Vojni sindikat Srbije održao je prošle nedelje protest u Beogradu sa koga je optužio Generalštab i Ministarstvo odbrane da su svojim neodgovornim potezima urušili sposobnost oružanih snaga i samo ove godine naveli oko 1.000 ljudi na napusti vojsku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ministar odbrane razgovarao s delegacijom vojnih penzionera

Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2016

Ministar odbrane Srbije Zoran Đorđević razgovarao je sa delegacijom Udruženja vojnih penzionera o statusnim i drugim pitanjima od značaja za tu grupu vojnih osiguranika...Predstavnike vojnih penzionera najviše je interesovalo na koji će način najavljene organizacione promene u vojnom zudravstvu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.