Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević o saradnji sa kompanijom Milinković u oblasti odbrane

Ministar odbrane Zoran Đorđević razgovarao je danas sa rukovodstvom kompanije "Milinković" u Boljevcima, koja se bavi projektovanjem i izgradnjom različitih vrsta građevinskih objekata i hala, o mogućnostima saradnje sa vojnim sektorom.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, Đorđević je tokom posete proizvodnim pogonima te kompanije kazao da treba uzeti u obzir sve potencijale "domaće pameti" kada je reč o planiranim projektima u sistemu odbrane Srbije, imajući u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vidu karakteristike kao što su kvalitet, brzina i niža cena gradnje.

Direktor kompanije Milenko Milinković predstavio je ministru projekte te firma realizovane u inostranstvu, prvenstveno hale, skladišta i hangare koji su građeni za sisteme odbrane drugih zemalja, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.