Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2020, 14:49

Đorđević (Oslobođenje): Objava novih ministara još jedno Vučićevo zamajavanje naroda

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević ocenio je da je današnja objava imena novih ministara u vladi Srbije "još jedno Vučićevo zamajavanje naroda" i, kako je rekao, "novi pokušaj uvlačenja nacije u tragikomediju koja traje već osam meseci koliko je Srbija bez vlade".

Đorđević je naveo, u pisanoj izjavi, da objavljivanje imena ministara "neće ništa promeniti".

"Кo god sedeo u toj vladi i kada god ona bude bila izglasana, ništa se ne menja. To >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Aleksandar Vučić zna i zato od toga pravi performans za javnost. Pod plaštom tog performansa vrhuška Srpske napredne stranke (SNS) nastavlja da vodi zemlju kao privatnu mafijašku prćiju, nastavlja sa pljačkom zemlje i prodajom Кosova i Metohije", rekao je Đorđević.

Kako je naglasio, "Vučiću za te mutne poslove vlada uopšte ne treba", pa su "zato imena ministara nebitna", već ih slaže "kao pione – trebaju mu samo za javnu predstavu".

Đorđević je rekao i da je nekadašnja poslanica Demokratske stranke Gordana Čomić, koja je predložena za ministarku, "samo još jedan pion, koji Vučiću služi da zamajava narod".

"Sada narednih godinu dana treba da se bavimo Gordanom Čomić i njenom izdajom opozicije, iako mi nije jasno koga je ona izdala, jer kao da je neko od građana Srbije glasao za nju. Umesto bavljenja nebitnim osobama, mi moramo da držimo Vučića odgovornim za Кosovo, za kriminal, za korupciju, za gašenje sloboda u Srbiji. Кorisni preletači kod Vučića služe upravo da nas spreče da se bavimo suštinskim temama", rekao je Đorđević.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.