Đorđević:Najviši nivo bezbednost građevinaca na aerodromu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević:Najviši nivo bezbednost građevinaca na aerodromu

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se danas sa izvršnim direktorom za tehničke poslove kompanije "Vansi", koja je preuzela upravljanje beogradskim aerodromom "Nikola Tesla", Nikolasom Brusom, kako bi razgovarali o realizaciji projekta koji je deo plana započete koncesije.

Ministar Đorđević rekao je da ovaj projekat od nacionalnog interesa i da je Republici Srbiji izuzetno važno da samu realizaciju koncesije kontinuirano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prati.

Kako je istakao prva faza, o kojoj se i razgovaralo na sastanku, podrazumeva izvođenje građevinskih radova na rekonstrukciji i proširenju samog aerodroma, saopštilo je Ministarstvo.

"Cilj Vlade Srbije je da pomenuti radovi teku nesmetano i da nemaju nikakve posledice na naše građane, odnosno da ne utiču na protok robe i usluga na aerodromu. Takođe, resorno ministarstvo će svoje aktivnosti dodatno usmeriti i na obezbeđivanje najvišeg nivoa bezbednosti i zdravlja na radu, kako bi radnici nesmetano obavljali svoj posao i imali potpunu zaštitu", rekao je ministar.

Đorđević je podsetio da je pomenuta koncesija obezbedila ulaganja u aerodrom u narednih 25 godina i, kako kaže, to će doprineti još većem broju putnika i tome da aerodrom radi u punom kapacitetu, a za naše građane to znači i više radnih mesta.

Izvršni direktor za tehničke poslove kompanije kompanije "Vansi" Nikolas Brus zahvalio je ministru Đorđeviću na konstruktivnom razgovoru i istakao da njegova kompanija želi da sve faze, kada je u pitanju sprovođenje ovog projekta, obavlja u skladu sa dogovorom sa nadležnim institucijama, kako bi sve bilo urađeno u skladu sa zakonom i po najvišim standardima.

Sastanku je prisustvovala i v.d. direktora Uprave za bezbednost i zdravlje na radu Marina Furtula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević razgovarao sa Brusom o rekonstrukciji i proširenju aerodroma

Izvor: Danas, 14.Okt.2019

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i izvršni direktor za tehničke poslove kompanije "Vansi" Nikolas Brus razgovarali su danas o rekonstrukciji i proširenju aerodroma, što je deo plana koncesije koju je dobila ta francuska kompanija. Članak Đorđević...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.