Đorđe Milićević: Opozicija želi da uz podršku stranaca dođe na vlast

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2023, 19:28

Đorđe Milićević: Opozicija želi da uz podršku stranaca dođe na vlast

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđe Milićević saopštio je danas da opozicija opet svoju politiku zasniva samo na napadima na predsednika Aleksandra Vučića.

"Oni jesu tu da kritikuju vladajuću koaliciju, ali i da predlažu određene politike koje su u interesu građana, a ne da pozivaju strance da ruše legitimno izabranog predsednika, posebno sada, kada nam je više nego ikada potrebno nacionalno jedinstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i konsenzus", naveo je Milićević u pisanoj izjavi.

Ocenio je da opozicija svoje partijske interese stavlja ispred nacionalnih i državnih, dodajući da nije patriotizam kada se vodi računa samo o sopstvenom interesu.

"Ovakvim delovanjem žele da uz podršku stranaca dobiju neku šansu da dođu na vlast", rekao je Milićević.

On je dodao da su međunarodni akteri prepoznali da rukovodstvo vodi državu odgovorno, putem napretka i sigurnosti i da su partneri za saradnju, tako da pokušaji opozicije danas, bez uvažavanja situacije u kojoj se nalazimo, govore o njima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Milićević zahvalio udruženju “Svi Srbi u Parizu” za humanitarne akcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2023, 19:15

U okviru dvodnevne posete u Parizu ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđe Milićević, obišao je Srpsku pravoslavnu crkvu i prisustvovao svečanoj Svetosavskoj akademiji koju je organizovalo udruženje “Svi Srbi u Parizu”.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.