Đilas uputio saučešće porodici Miće Orlovića: Beograd je izgubio legendu

Izvor: Blic, 14.Feb.2013, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas uputio saučešće porodici Miće Orlovića: Beograd je izgubio legendu

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas uputio je danas telegram saučešća porodici preminulog novinara i urednika Radio-televizije Srbije Miloja Miće Orlovića.

- Kada se svojevremeno Mića Orlović povukao sa malih ekrana, Televizija Beograd je ostala bez jednog od svojih najvećih profesionalaca. Njegovim jučerašnjim odlaskom, Beograd je izgubio veliku legendu. Kao gradonačelnik Beograda izražavam saučešće njegovoj porodici. Mi koji smo ga poznavali, pamtićemo Miću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po njegovoj dobroti i poštenju, a Beograđani i svi koji su ga godinama gledali na televiziji u raznim ulogama, po njegovoj harizmi i energiji, ali i želji da svoje iskustvo i znanje prenese mlađima. Njegov prepoznatljivi lik i glas, koji su decenijama bili zaštitni znak televizije, ostaće upamćeni na ovim prostorima - kaže se u telegramu saučešća Dragana Đilasa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đilas uputio telegram saučešća porodici Miće Orlovića

Izvor: Studio B, 14.Feb.2013

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas uputio je telegram saučešća porodici Miće Orlovića. ..- Kada se svojevremeno Mića Orlović povukao sa malih ekrana, Televizija Beograd je ostala bez jednog od svojih najvećih profesionalaca. Njegovim jučerašnjim odlaskom, Beograd je izgubio veliku legendu....

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.