Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2023, 14:22

Đedović sa Sijartom: Imamo podršku Mađarske u snabdevanju gasom

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas, posle sastanka sa ministrom spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peterom Sijartom, da imamo podršku Mađarske u snabdevanju gasom, kao i dodatne količine uskladištenog gasa u toj zemlji za potrebe Srbije zahvaljujući dobroj saradnji. "Mađarska je naša prijateljska zemlja sa kojom imamo izuzetne odnose posebno u sferi energetike gde pričamo o puno zajedničkih tema i oslanjamo se jedni na druge u ovim neizvesnim vremenima", rekla je Đedović Handanović u Palati Srbija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đedović posle sastanka sa Sijartom: Srbija uskladištila 680 miliona metara kubnih gasa

Izvor: Danas, 17.Nov.2023

Ministarka rudarstva i energetike Srbije Dubravka Đedović Handanović je danas izjavila da je Srbija uskladištila 680 miliona metara kubnih gasa, što omogućava dodatnu sigurnost za snabdevaje građana i privrede u toku ove grejne sezone.

Nastavak na Danas...

Srbija se obratila Energetskoj zajednici zbog bugarskih taksi na ruski gas

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Nov.2023

Srbija se i zvanično obratila Sekretarijatu Energetske zajednice (regulatorno telo Evropske unije) po pitanju taksi koje je Bugarska uvela na ruski gas, izjavila je 17. novembra ministarka enegetike Srbije Dubravka Đedović Handanović, saopštilo je ministarstvo. Ona je u Beogradu o tome razgovarala...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.