Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2012, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dječak koji boluje od raka: Mama, ne mogu više

Petogodišnja borba za život danas devetogodišnjeg Rajana Kenedija Klarkstona, bliži se svome kraju. Naime, dječak boluje od rijetkog oblika tumora na mozgu, prošao je dosad sedam operacija, četiri hemoterapije te dva zračenja, a kada mu je majka rekla da mora na još jednu operaciju rekao je da mu je dosta svega.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRESNO DEČAK OBOLEO OD TUMORA: “Mama, dosta mi je operacija, ne mogu više, gotovo je” (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Maj.2012

Devetogodišnji Rajan Kenedi Klarkson, koji boluje od retkog oblika tumora na mozgu, odbio je poslednju operaciju koja bi mu produžila život za tri meseca. Lekari ne znaju hoće li doživeti svoj deseti rođendan 24. maja..

Nastavak na Telegraf.rs...

Najtužnija vest: Mama, ne mogu više! Pusti me da umrem!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2012

Rajan Kenedi, devetogodišnji dečak iz Klarkstona u SAD-u, rekao je svojoj mami da posle sedam teških operacija i pet godine duge borbe protiv retkog oblika tumora na mozgu ne želi i ne može više da se leči niti podvrgava bolnim terapijama. Dečak je zamolio mamu da ga pusti da umre u miru...Dečak...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.