Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2021, 12:38

Djeca od sedam do 11 godina na ispitivanju vakcine u Indiji

NJU DELHI - Indijski regulator za lijekove dozvolio je danas Serum Institutu za proizvodnju vakcina da uključi djecu od 7 do 11 godina za ispitivanje vakcine protiv korona virusa američkog proizvođača lijekova Novavaks, dok se zemlja sprema da zaštiti djecu od novog talasa pandemije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Deca od 7 do 11 god na ispitivanju vakcine u Indiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2021, 08:28

Indijski regulator za lekove dozvolio je juče Serum Institutu za proizvodnju vakcina da uključi decu od 7 do 11 godina za ispitivanje vakcine protiv korona virusa američkog proizvođača lekova Novavaks, dok se zemlja sprema da zaštiti decu od novog talasa pandemije...Kako navodi agencija Rojters,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.