Đampaolo pred smenom, Gatuzo se vraća u Milan?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đampaolo pred smenom, Gatuzo se vraća u Milan?

Trener fudbalera Milana Marko Đampaolo posle poraza od Torina (2:1) nalazi se pred otkazom i već su kao mogući naslednici označeni Lućano Spaleti i iznenađujuće njegov prethodnik Đenaro Gatuzo, prenose italijanski mediji.

Ugledni list Korijere delo Sport piše da uprava "rosonera" razmatra da vrati Gatuza samo nekoliko meseci od promene na klupi pred početak nove sezone i dolaska bivšeg trenera Sampdorije.

Milan je sinoć pretrpeo treći poraz iz poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pet utakmica, uključujući i od Intera (1:0), trenutno zauzima 13. mesto na tabeli Serije A i zato se Đampaolu već traži naslednik.

Spaleti, bivši trener Rome i Intera, je protivkandidat Gatuzu, koji je smenjen jer prethodne dve sezone nije uveo Milan u Ligu šampiona, završivši kao šesti i peti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gatuzu nova prilika u Seriji A?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2019

Bivši trener Milana trenutno bez angažmana...Đenaro Gatuzo je ostao bez posla nakon što je ovog leta napustio Milan...Nekadašnji fudbaler "rosonera" nije radio loš posao na San Siru shodno onime čime je raspologao, a sada bi mogao da dobije novu šansu u Seriji A...Prema natpisima u italijanskoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.