Đaci na prolećnom raspustu od četvrtka

Izvor: Blic, 14.Apr.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci na prolećnom raspustu od četvrtka

Beograd - Za učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji prolećni raspust počeće u četvrtak, 17. aprila. Raspust će biti povezan sa Uskrsom.

Đaci će se u školske klupe vratiti tek u četvrak, 24. aprila. Do narednog dužeg odmora djaci neće dugo čekati, pošto se bliži Prvi maj, te u školu neće ići u četvrtak i petak - 1. i 2. maja.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đaci na prolećnom raspustu od četvrtka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2014

Za učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji prolećni raspust počeće u četvrtak, 17. aprila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Đaci na prolećnom raspustu od četvrtka

Izvor: Studio B, 14.Apr.2014

Za učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji prolećni raspust počeće u četvrtak, 17. i trajaće sedam dana, do 24. aprila. ..Raspust će biti povezan sa Uskrsom. Đaci će se u školske klupe vratiti tek 24. aprila.   ..Do narednog dužeg odmora đaci neće dugo čekati, pošto se bliži Prvi...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.