ĐORĐE NE MOŽE DA VERUJE ŠTA MU SE DESILO: Cela plata mu ostala u parku, a pronalazača nema

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 09:22

ĐORĐE NE MOŽE DA VERUJE ŠTA MU SE DESILO: Cela plata mu ostala u parku, a pronalazača nema

Moguće je da je novac ispao prilikom presvlačenja

Đorđe sa Voždovca juče je u Čuburskom parku na Vračaru izgubio celu jednu platu. Njegov brat je putem društvenih mreža pokušao da apeluje na poštene pronalazače, međutim, niko im se nije javio.

Veruju da mu je oko 17 sati nestalo 40.000 dinara i 40 evra.

- Bratu je nestao taj novac. On je trenirao u Čuburskom parku. Koliko mi je objasnio, to se desilo prilikom presvlačenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer su mu ispale i slušalice i mobilni telefon. On je to podigao, ali nije primetio da mu je i novac ispao.

Došao je kući i primetio je da mu je od svog tog novca ostalo samo 100 evra. To je zanimljivo, jer je imao još dve novčanice po 50 evra, koje su bile u džepu, a sav ostali novac nije. On se vratio u automobil i ja sa njim, ali nismo ih našli. Tako da je sve najverovatnije ispalo, kada telefon i slušalice. šta se desilo.

Kako je objasnio, nije primetio ništa sumnjivo. Dodaje da nije nigde svraćao između, te da je pre odlaska u park imao novac kod sebe.

- Devedeset odsto je da je novac ispao u parku - kaže uz napomenu da uvek postoji nada, te da zato pokušavaju da taj novac vrate.

Kaže i da je brat za vreme rekreacije u prirodi bio sam.

Ukoliko neko pronađe nestali novac, molimo da se obrati redakciji kako bismo ga povezali sa sagovornikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.